2011. október 4., kedd

Egyházmegyei hittanos tanévnyitó

150 fő a tanévnyitón


Idén október 1-én, szombaton, Madocsán került sor az egyházmegyei hittanos tanévnyitóra. A 14 településről érkező gyerekek, melyek létszáma elérte a 150 főt, szép időben mérhették össze tudásukat, ügyességüket.

A találkozó reggelivel kezdődött, amit rövid áhitat és közös éneklés követett a templomban. Ezután kezdődött a játékos vetélkedő, amiben 16 állomáson egy-egy felnőtt várta a fiatalokat. Az érdekes feladványoktól az elgondolkodtató kérdéseken át az ügyességet próbára tevő leckékig sok minden szerepelt a helyszíneken.

A gyerekek nagy lelkesedéssel próbálták teljesíteni a feladatokat és mindenhol új kihívás várta őket melyek megoldásához nem csak tudásra és ügyességre volt szükségük, hanem fontos szerepet kapott az együttműködés és egymás segítése is.

A találkozó ebéddel és eredményhirdetéssel zárult, ahol minden csapat külön dicséretben részesült a lelkes hozzáállásáért és odaadó munkájáért. A madocsai gyülekezet - nagy örömére - sok dicséretet kapott a résztvevőktől a remekül lebonyolított eseményért és a szervezők odaadó lelkes munkájáért."

Képgaléria megtekinthető a http://www.madocsaref.shp.hu/ oldalon!

Képek a bonyhádi csapatról:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése